Afgelopen maart hebben wij Theo en Cliff mogen verwelkomen bij DIXI Polytool B.V., tijd om hen ook aan u voor te stellen. 

“Hallo iedereen, mijn naam is Cliff van Bouwel. Bij deze stel ik mij graag voor als de nieuwe Technical Sales Consultant verantwoordelijk voor België. Zelf heb ik een opleiding genoten in de mechanische vormgevingstechnieken. Na mijn studies ben ik dan ook begonnen als CNC-frezer in de mechanische vormgevingtechnieken. Na een omweg in de wereld van machinebouw, revisies etc. werd ik in een vorige tewerkstelling verantwoordelijk voor de Zoller meet- en voorinstelapparaten. Dit was ook meteen mijn herintroductie in de steeds vernieuwende wereld van computergestuurde werktuigmachines. Vanaf heden kunt u bij mij terecht met vragen over de producten van Dixi Polytool en Rego-Fix, ondersteuning bij optimalisatie van het bewerkingsproces en gerichte oplossingen voor moeilijk te bewerken stukken en/of materialen.”  

“Hallo, mijn naam is Theo Werkman. Sinds 1 maart werkzaam als Technical Sales Consultant bij DIXI Polytool en verantwoordelijk voor midden en noordwest Nederland. Zelf zit ik al meer dan 35 jaar in de verspaning in verschillende disciplines. Van productie tot verkoop van verspanende gereedschappen en machines. Ik ben zeer geïnteresseerd in verspaning en alle technologie eromheen. DIXI Polytool is een toonaangevende producent van hoogwaardige precisie gereedschappen en Nederland is een land waar fijnmechanica een zeer grote rol speelt. DIXI Polytool is daar een perfecte leverancier voor. Kennis en eigen product. Daarnaast is DIXI Polytool Nederland ook de exclusieve leverancier van Rego-Fix gereedschaphouders, momenteel zeer in de picture met het hoogwaardige poweRgrip spansysteem voor frezen en boren. Bij hoog nauwkeurige snijgereedschappen hoort tenslotte ook een hoog nauwkeurig gereedschap spansysteem. Dit complete pakket en het adviserende naar onze klanten spreekt mij zeer aan. Bovendien een erg fijne club mensen.”

Theo en Cliff van harte welkom bij het DIXI-team!

Wij kijken uit naar onze samenwerking en wensen jullie veel succes en werkplezier!