Oplossingen

Achieve toolholder excellence

Wij bieden hoogwaardige producten aan om onze klanten te voorzien van excellente gereedschaphouders. Haal het maximale uit uw machine zonder compromissen te sluiten. REGO-FIX biedt effectieve oplossingen voor veel voorkomende verspaningsproblemen.

Wij herkennen uw verspaningsproblemen

REGO-FIX biedt efficiënte en kost-effectieve oplossingen voor veel voorkomende verspaningsproblemen.

Tool pull-out?

Bij het verspanen van dure materialen krijgt u maar één kans om het goed te doen. Lengteveranderingen veroorzaakt door tool pull-out van gereedschappen kunnen leiden tot serieuze schade aan producten.

Onze oplossing

secuRgrip. De secuRgrip schroefdraad is ontworpen om in ieder gereedschap te passen met een Weldon.

Geen koelvloeistof?

Het is belangrijk om de juiste hoeveelheid koelvloeistof naar de juiste plek te krijgen. Dit is cruciaal voor het reguleren van hitte om je gereedschap te beschermen.

Onze oplossing

reCool. Retrofit van standaard koeling naar interne koeling in 2 minuten. reCool is beschikbaar voor statische gereedschappen en aangedreven gereedschappen en geschikt voor olie of emulsie.

Safety first

Ooit uitgeschoten met een moersleutel terwijl u de klemmoer strakker wilde draaien? Bespaar uzelf de verwonding en blijf veilig werken.

Onze oplossing

intRlox. Onze intRlox mini klemmoeren zijn speciaal ontworpen zodat ze op de moersleutel passen. Dit speciale profiel voorkomt dat de moersleutel wegglijdt als de klemmoer strakker of losser gedraaid moet worden.

Korte levensduur van uw gereedschap?

De runout van gereedschap is zeer belangrijk voor de slijtage van uw gereedschap. Het verbeteren van de runout zorgt voor een langere levensduur van uw gereedschap en een betere verspanings-productiviteit.

Onze oplossing

powRgrip. Het powRgrip systeem biedt een uitstekende runout, hoge vibratie demping en veilige handelbaarheid voor verspanen op hoge snelheid.

Thuis in uitdagende industrieën

Onze klanten produceren efficiënter en goedkoper dankzij REGO-FIX producten. Hiermee helpen wij onze klanten grensverleggend te zijn.

Automotive industrie

Auto- en motor producenten en leveranciers worden geconfronteerd met hoge procescomplexiteit en de druk om te vernieuwen.

Ruimte industrie

Luchtvaart vraagt om moderne en sterke materialen. Goede vibratie demping en een excellente runout TIR zijn belangrijke factoren tijdens de productie.

Medische industrie

Uitdagende materialen en minimale toleranties zijn kenmerkend voor de productie van medische apparatuur. Absolute precisie en betrouwbaarheid zijn essentieel voor succes.

Horloge industrie

Door afwijkende afmetingen (veroorzaakt door goedkope gereedschaphouders)  te voorkomen,  worden productiekosten laag gehouden.

Stempel en matrijzen industrie

Bespaar nooit op tools van hoge kwaliteit bij het produceren van mallen. De kleinste onregelmatigheden of afwijkingen reduceren de kwaliteit van het product.

Machine industrie / OEM

Commerciële haalbaarheid is doorslaggevend bij het kiezen van een nieuwe machine. Voor de beste performance is een goed toolhouder systeem essentieel.