DIXI Polytool aanwezig bij Technishow

DIXI Polytool laat innovatieve freestechnologie en oplossingen voor precisiebewerkingen zien tijdens TechniShow.

Op de komende TechniShow zet DIXI Polytool Nederland haar innovatieve DIXI Cool+ freeslijn en het Rego-Fix powRgrip gereedschap opspansysteem in de schijnwerpers. Deze twee producten hebben een sterke reputatie opgebouwd in verspanend Nederland en zijn sterk groeiend.

De DIXI Cool+ vertegenwoordigt een ware revolutie in het optimaliseren van koelmiddeltoevoer voor kleine gereedschappen. Hoewel het een hele uitdaging is om koelmiddel effectief naar de snijkant te leiden bij gereedschappen vanaf 0,3 mm, is dit DIXI Polytool toch gelukt met de Cool+ lijn. Simpelweg een aantal gaatjes in de schacht volstaat niet om de centrifugale krachten weg te nemen. Hier is geavanceerde technologie voor nodig en dit is precies wat DIXI Polytool biedt. Laat u op onze stand informeren over de werking en de voordelen die het u kan brengen, vooral bij het bewerken van moeilijke materialen.

Het Rego-Fix powRgrip gereedschap opspansysteem maakt momenteel een explosieve groei door bij onze klanten. Dit systeem, bestaande uit twee onderdelen, biedt demping, tackelt thermische uitdagingen en levert een extreem hoge klemkracht. Naast deze topstukken presenteren wij natuurlijk ook een scala aan andere hoogwaardige producten die DIXI Polytool en Rego-Fix te bieden hebben.

Mis de kans niet om ons te bezoeken op de TechniShow en ontdek hoe onze innovatieve producten uw precisiebewerkingen en producten naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

Wij zien u graag op onze stand 09.C100 in hal 9, Jaarbeurs Utrecht van 12-15 maart 2024.

Bestel uw ticket via deze link: https://events.jaarbeurs.nl/TechniShow-2024/register?reg_type_id=471721&ref=00084653