Gereedschapshouders

Gereedschapshouders voor minimale uitval

Bij REGO-FIX hebben we veel ervaring in hoe we uitloop van het gereedschap kunnen minimaliseren maar tegelijkertijd de productiviteit kunnen verhogen. Daarom zijn onze gereedschapshouders ontworpen om te voldoen aan de de meest hoge eisen van marktleiders. Hierbij maken we onderscheid in vier productgroepen, namelijk:

  • ER
  • powRgrip
  • micRun
  • Multi Line

In de video hieronder ziet een voorbeeld van onze powRgrip gereedschaphouder.

 

ER spantanghouder

De ER spantanghouder, spantang en spanmoer samen maken het ER-systeem een solide optie voor traditionele bewerkingstoepassingen.

 

De powRgrip houders

Onze powRgrip gereedschapshouders hebben ontworpen om uitmuntende machinale bewerkingen te beheersen. Bekijk onderstaande video hoe een frees verwisseld wordt.

Onze micRun spantanghouders

Onze micRun-spantanghouder heeft een ongelooflijke uitloop TIR van slechts ≤1 μm, toe te voegen aan een totale systeemuitloop TIR van ≤3 m @ 3 x D. In onderstaande video is goed het verschil te zien tussen onze ER houders.

Onze Multi Line gereedschapshouders

Dankzij een perfect ontwerp in combinatie met onze jarenlange ervaring in engineering maken de Multi Line-producten tot een solide optie voor traditionele bewerkingstoepassingen.

Maak een afspraak

Wilt u zelf de kwaliteit ervaringen van REGO-FIX gereedschaphouders? Neem dan contact op met onze adviseurs.

Neem contact op

Ontdek de voordelen van de REGO-FIX spantangen en houders van topkwaliteit